воскресенье, 13 сентября 2015 г.

Гастротур в Хорватіі

Їжа. Гастрономічні експерименти
Перед самою поїздкою ми задалися  ціллю постаратися щодня їсти морепродукти, де ж ще ми зможемо ними ласувати як не на морі?
По ресторанам харчуватися ми не хотіли, тим паче у нас в апартаментах були всі умови для того, щоб самим собі все готувати - купа чудового посуду та і готувати - це кайф! 
Першим завданням було знайти рибний ринок, де можна придбати саме свіжі морепродукти. Довго блукали вулицями, не знаючи де це. Ми їх знайшли і ось,що з цього вийшло!!!

Першою стравою з морепродуктами була Pasta con Frutti di Mare - спагетті з королівськими креветками та мідіями.




Рис Басматі з овочами там креветками



таким голодним поглядом я дивилася на іжу......)))


Снідали, обідали і вечеряли ми на свіжому повітрі, так смачніше))))




Паста Мідоліне, стейк з м"яса Акули, Креветки та салат



Єдиний раз, коли ми вечеряли в апартаментах - це якраз останній день перед від"їздом





Вечірні фото не такі якісні, адже ми вечеряли на задньому дворику апартаментів з приглушеним світлом ліхтарів, то вибачайте за якість.

Смажена на грилі Дорада з кабачками та томатами на грилі


Вугор на грилі з печеними кабачками та картоплею


без бокала смачного вина ми не вечеряли, та якщо чесно, то й не обідали)))))




А я доречі зробила цим морським жителям фотосесію, от маю тепер досвід рибного портретиста)))))


















Ще одним обов"язковим завданням кожної моєї поіздки є скуштувати новий фрукт або овоч, який я ще не куштувала. Цього разу прийшла черга для Ківано



і великим щастям було їсти свіііжий інжир, який я просто обожню!!!


на овочевому ринку



Сири ми їли до, під час і після їжі...просто постійно!
Спеціі всі росли просто на вулиці, кущі розмарину та лаврового листа...


От ми і прокайфували на максимумі, стільки смачнезноі їжі по декілька разів на день я вже давно не їла, це просто якийсь суцільний гастрооргазм. Снідали ми вівсянкою з персиками або зі свіжим інжиром, його там як у нас яблук)))
Обіди і вечері з бокалом смачного вина і щоразу новими стравами, від вигляду яких очі сходили з розуму, не говорячи про задоволення від куштування самих страв.
Ми ще жартували, що влаштували собі програму Майстер-шеф і щоразу щось нове вигадували.

Комментариев нет:

Отправить комментарий